Cool Stuff

Scarlett Johansson a născut. Ce nume adorabil i-a dat bebelușului!

Scarlett Johansson a devenit mamă pentru a doua oară!

Scarlett Johansson a devenit mamă pentru a doua oară! Actrița și starul „Saturday Night Live”, Colin Jost și-au întâmpinat primul bebeluș, un băiețel perfect sănătos.

Anunțul a fost făcut chiar de soțul lui și deși în ultima perioadă nu au oferit prea multe detalii despre sarcină, el a dezvăluit și numele băiețelului. Așa că urați-i „Bun venit” lui Cosmo!

„Ok, ok, am făcut un copil. Numele lui e Cosmo. Îl iubim foarte mult. Am aprecia dacă ne-ați respecta intimitatea”, a scris comeniantul pe Instagram.

Zvonuri referitoare la sarcina actriței au apărut în luna iulie a acestui an. Pentru că actrița nu a participat la premierele și interviurile promoționale pentru noul film din seria „Black Widow”, fanii au început să își pună îmtrebări. Și au ajuns la concluzia că s-ar putea ca actrița lor preferată să fie însărcinată.

Și totul a ieșit la iveală abia săptămâna trecută, în timpul unui show de stand-up comedy, unde soțul ei a confirmat pe scenă că vor avea un copil.

Actrița din „Black Widow” nu se află pentru prima dată în postura de mamă. Ea mai are o fetiță, în vârstă de 6 ani, născută în mare secret, din căsnicia cu cel de-al doilea ei soț, Romain Dauriac. Scarlett Johansson a mai fost căsătorită cu Ryan Reynolds, între 2008 și 2011, iar anul trecut, și-a oficializat relația cu Colin Jost și acum tocmai și-au mărit familia.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.