Kiss Music News

Drake spune că se confruntă cu pierderea părului, din cauza coronavirusului

Drake ar avea probleme cu pierderea părului, din cauza infecției cu noul coronavirus.

Drake face ce face și iar ajunge în atenția presei, de data aceasta cu un comentariu care i-a șocat pe internauți. Totul a pornit de la o fotografie mai veche, în care Drake a apărut cu  o frizură nouă, având părul tuns în formă de inimă. Ulterior, au apărut și alte fotografii, în care Drake apare fără acea inimă, având părul mult mai rar.

Fanii au observat imediat că inimioara lipsește și au reacționat la fotografia artistului: „Inima lui e stresată”, „De ce seamănă Drake cu Justin Bieber, varianta 2010?”.

Între timp, Drake a dezvăluit că a avut COVID, iar din această cauză s-a confruntat cu căderea părului: „Am avut COVID, iar părul a crescut aiurea peste inima aia, a trebuit să o fac din nou. O să revină, nu mă urâți pentru asta.”

Drake nu a oferit detalii clare despre perioada în care a fost infectat cu COVID-19, însă, mai multe vedete au declarat că s-au confruntat cu pierderea părului, după lupta cu coronavirusul. Printre acestea se numără și actrița Alyssa Milano, care s-a filmat în timp ce își peria părul, arătându-le urmăritorilor săi cu ce problemă se confruntă: „M-am gândit să vă arăt și vouă cum COVID19 îți distruge părul. Vă rog, luați asta în serios. Purtați mască!”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.