Kiss Music News

Ce mișcări! Jessica Alba l-a scos la dans pe Zac Efron și au cucerit TikTok-ul

Zac Efron și-a făcut debutul pe TikTok, într-un clip cu Jessic Alba.

Se pare că dansul îl urmărește peste tot pe Zac Efron. Actorul din „High School Musical” și-a făcut debutul pe TikTok, alături de Jessica Alba și cum era de așteptat, clipul a ajuns viral.

Actrița l-a scos la dans pe colegul ei de breaslă, care cu siguranță și-a folosit cele mai bune mișcări pentru coregrafia de pe piesa „Don't Rush”, a lui Young T ft. Bugsey. Pe lângă faptul că au reușit să se sincronizeze perfect, cei doi și-au asortat și ținutele. Îmbrăcați în ținute de inspirație safari și cu încălțări retro, Zac și Jessica s-au distrat de minune.

„Acel moment din #Dubai când l-am avut pe #zacefron langa mine, sa facem un dans pentru #tiktok... în timp ce filmam cele 4 trailere pentru #dubaitourism”, a scris ea în descriere. „Mie mi-a luat cel puțin o oră să învăț acest dans și lui Zac i-a luat în 2 minute!! Fără glumă! Acesta a fost și primul său TikTok făcut vreodată”, a mai dezvăluit aceasta pe Instagram.

Însă fanii au mai observat un detaliu. Mulți consideră că actorul nu prea mai seamănă cu el și îl suspectează că a apelat la bisturiu. „Fața lui arată cu totul diferit”, scrie într-un comentariu, care a strâns 16,000 de like-uri.

Dar să nu ne ambalăm prea tare! În luna aprilie a acestui an, prietenul său, Kyle Sandilands a negat deja că Zac Efron ar avea vreo operație estetică. „Este ca și cum ai pune un copil să mânjească un tablou de-al lui Picasso. De ce sa te deranjezi?”, a spus acesta în timpul unei emisiuni radio.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.