Kiss Music News

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au dezvăluit la Kiss FM unde vor pleca în luna de miere

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au venit la Kiss FM să ne încânte cu noua lor piesă „Cel puțin o veșnicie”.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au venit la Kiss FM să ne încânte cu noua lor piesă „Cel puțin o veșnicie”, care vorbește despre povestea lor de dragoste. Noul single s-a bucurat de un mare succes pe YouTube, unde a ocupat o poziție fruntașă în Trending, iar acest lucru i-a bucurat enorm pe cei doi artiști, proaspăt căsătoriți.

Publicul a rezonat foarte frumos cu piesa noastră. Am primit foarte multe comentarii, iar multe persoane vor să folosească această piesa pentru dansul mirilor, la nunta lor. Ne bucurăm atât de mult când vedem astfel de reacții”, a spus Cleopatra Stratan.

Invitați la „Dimineața cu Johnny și Soci”,  Cleopatra și Edward au vorbit deschis despre relația lor și au povestit cum s-au îndrăgostit.

La mine a fost dragoste la prima vedere. Dar fiind încă un copil, am vrut să curgă totul de la sine. Același sentiment l-a avut și soțul meu. Treptat am mai venit pe la studio, pentru că eu învățam la Chișinău. Am lansat piesa „Te las cu inima”, apoi și „Cozonac”, și așa am continuat să ne întâlnim”, a spus Cleopatra.

De asemenea, cei doi tineri îndrăgostiți au dezvăluit la Kiss FM că vor pleca în luna de miere în curând, destinația aleasă fiind Sardinia.

Johnny a vrut să îi testeze reacția lui Edward, așa că l-a întrebat ce părere are despre faimosul Ghiță.

Încă nu l-am cunoscut pe Ghiță”, a spus Edward Sanda.

Mă așteptam să primesc eu această întrebare. Încă mai am sentimente pentru Ghiță, e aici lângă mine”, a răspuns Cleopatra Stratan. „L-am așteptat de la trei ani!”.

Încă o chestie. Ea la trei ani, atunci când s-a compus piesa, spunea „Ghiță e după graniță!”. Și uite că universul a conspirat și așa a fost să fie”, a spus Edward Sanda.

Te invităm să urmărești mai jos întregul interviu cu cei doi artiști!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.