Cool Stuff

Channing Tatum a uitat-o pe Jessie J. Uite ce actriță l-a cucerit!

Channing Tatum a fost surprins alături de o actriță celebră.

În timp ce Jessie J se confruntă cu probleme de sănătate, fostul ei iubit pare că și-a găsit fericirea în brațele altei femei celebre. Channing Tatum a fost surprins alături de actrița Zoe Kravitz și deși au mai existat zvonuri că cei doi ar forma un cuplu, de data aceasta, lucrurile sunt evidente.

Cei doi au fost fotografiați de paparazzi plimbându-se pe străzile din New York, la o plimbare cu bicicleta. Ambii păreau că se bucură foarte mult de faptul că sunt împreună, zâmbind larg si râzând.

Unde mai pui și că amândoi au același stil vestimentar? Atât Channing, cât și Zoe au purtat ținute casual, compuse din pantaloni de blugi și tricouri negre, perfecte pentru o ieșire în oraș.

Deși inițial ei au mers în paralel, el fiind pe bicicletă și ea plimbându-se pe lângă el, la final, s-au mai apropiat puțin. Actrița a urcat pe bicicletă, în spatele lui și l-a luat în brațe. Poate doar să își păstreze echilibrul?

Zvonurile că cei doi se întâlnesc, au apărut încă de la începutul anului, la doar câteva zile după ce actrița din „Big Little Lies” a cerut divorțul de soțul ei, Karl Glusman. Cu toate acestea, la acea vreme, o sursă a declarat pentru E!News că aceasta este „încă singură”.

Channing Tatum a reintrat și el în joc de ceva timp. În octombrie 2020, fosta lui iubită Jessie J a confirmat că s-au despărțit definitiv, de data aceasta, printr-o postare pe Instagram.

Cât despre el și Zoe Kravitz, ei s-ar fi întâlnit pe platourile de filmare de la „Pussy Island”, un nou thriller prin care ea își face debutul ca regizor, iar el joacă rolul principal.

Și dacă tot fac o pereche atât de bună în viața profesională poate vor confirma în curând că formează și cel mai nou cuplu de la Hollywood.

FOTO: Page Six

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.