Kiss Music News

Alex Velea și-a schimbat din nou look-ul! Să fie asta tunsoarea pentru nuntă?

Alex Velea forțează vara cu noul său look.

Nu mai este o surpriză pentru nimeni că Alex Velea este extrem de cameleonic când vine vorba despre look-ul lui. Cu toate acestea, a reușit să-si surprindă fanii cu cea mai recentă transformare.

Artistul este din ce în ce mai îndrăzneț și s-a vopsit din nou, iar de data aceasta a ales o nuanță de roz. El a postat pe Instastory mai multe imagini cu noul look, pe care mulți dintre fani l-au apreciat.

Alex Velea se pregătește de nuntă

Alex Velea a cerut-o pe Antonia în căsătorie, luna trecută, după aproape nouă ani de relație. Marele anunț a fost făcut imediat după ce artista a divorțat de fostul său soț, Vincenzo Castellano.

„A fost o perioadă frumoasă în care am creat o legătură puternică între noi, ca oameni întâi și abia apoi ca iubiți. Mi-a fost alături, este un om cald, calm și bun. Totul a decurs firesc și lucrurile s-au întâmplat de la sine”, a declarat Antonia într-un interviu recent acordat pentru VIVA.ro

„Am simțit că este the one, că este cel lângă care vreau să îmi construiesc viitorul, o familie, o casă și tot ce mai poate un om visa în viața aceasta”, a mai adăugat aceasta.

FOTO: Libertatea.ro

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.