NEWS

Sofia Vergara a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer, la 28 de ani

Sofia Vergara a vorbit deschis despre drama prin care a trecut la 28 de ani.

Celebra actriță Sofia Vergara, cunoscută publicului pentru rolul din serialul „Modern Family”, a vorbit pentru prima oară despre faptul că la 28 de ani a fost diagnosticată cu cancer de tiroidă. Actrița a făcut această dezvăluire în cadrul unui teledon: „Stand Up To Cancer”, la care au participat participat și Reese Witherspoon, Jennifer Garner, Bradley Cooper, Chris Evans și multe alte vedete.

„La 28 de ani, în timpul unei vizite de rutină, medicul meu a observat un nodul în gâtul meu”, a spus Sofia, una dintre gazdele evenimentului caritabil. „Am făcut mai multe teste și, în cele din urmă, mi-au spus că am cancer la tiroidă. Când ești tânăr și auzi cuvântul cancer, mintea ta merge în atâtea locuri, dar am încercat să nu intru în panică și am decis să mă educ în acest sens”.

Sofia Vergara a mai adăugat: „Am citit toate cărțile pe care le-am găsit despre acest subiect. Am fost norocoasă că medicii l-au depistat devreme, că am avut susținerea lor, dar mai ales a familiei”. „ Am învățat multe în acea perioadă, nu doar despre cancerul de tiroidă, ci mai ales că în vemuri de criză ne este mai bine dacă avem alături oameni care să ne susțină.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.