Kiss Music News

Nimeni nu a crezut în ele! Trei cântărețe celebre, care au fost refuzate de casele de discuri la începutul carierei

Deși sunt frumoase, talentate și au în palmares zeci de hituri, norocul nu a fost de partea lor încă de la început.

Deși sunt frumoase, talentate și au în palmares zeci de hituri, norocul nu a fost de partea lor încă de la început. Industria nu a crezut în ele, iar ușile nu s-au deschis prea ușor pentru ele. Vorbim despre Shakira, Madonna și Bebe Rexha, care au fost nevoite să muncească din greu pentru a fi apreciate și pentru a reuși să semneze un contract cu o casă de discuri.

Shakira

La începutul carierei, Shakira și-a făcut debutul într-o telenovelă, însă, artista visa să devină o cântăreață de succes. Dar, casele discuri nu au fost de aceeași părere, și nu i-au dat prea multe șanse de afirmare. Cântăreața a povestit că mulți producători i-au spus că vocea sa seamănă „cu behăitul unei capre”, însă, artista nu a ținut cont de părerile criticilor și le-a demonstrat tuturor că vocea sa merită să fie auzită de întreaga lume.

Bebe Rexha

Bebe Rexha are în palmares o mulțime de hituri, atât lansate de ea, cât și compuse de ea, pentru alți artiști. Însă, la începutul carierei, nimeni nu îi dădea nicio șansă. Cântăreața a încercat să își facă debutul la America Idol, însă, cei de acolo au respins-o, așa că nu a reușit să treacă nici măcar de primele audiții. După zece ani de la acest eșec, Bebe Rexha a ajuns să fie mentor în cadrul concursului, și a povestit cu mândrie despre acest lucru pe Twitter.

În urmă cu zece ani, eu și mama am așteptat 10 ore la coadă, pentru a putea să dau o audție la American Idol. Nu am reușit să trec mai departe. Dar iată că anul acesta sunt mentor!”.

Madonna

Madonna este cunoscută în întreaga lume ca fiind Regina Muzicii Pop, însă, înainte de a fi celebră, aceasta trecut printr-o mulțime de greutăți. A abandonat liceul, iar apoi, ani de zile a încercat să devină cunoscută în muzică, în New York.  În momentul în care a reușit să își compună prima piesă, aceasta a fost refuzată de casele de discuri, care i-au spus că „partea care lipsește din acest proiect este chiar conținutul”, criticii considerând că muzica ei era mult prea superficială.  

Se pare că această întâmplare a ambiționat-o și mai mult, până când a reușit să dea lovitura. În prezent, artista are în palmares 266 de premii muzicale și o întreaga colecție de hituri, celebre în toată lumea.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.