Cool Stuff

Cât de frumoasă este fiica cea mare a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt!

Shiloh Jolie-Pitt este copia fidelă a tatălui ei. Uite cum arată acum adolescenta!

Shiloh Jolie-Pitt nu mai este un copilaș. Tânăra, care este primul copil biologic al fostului cuplu Angelina Jolie – Brad Pitt, are deja 15 ani și le calcă pe urme părinților ei.

În urmă cu câteva zile, aceasta a fost surprinsă într-o apariție rară, alături şi de surorile ei, Zahara şi Vivienne, la ieşirea din spitalul Burbank. Acolo, se pare că mama lor ar fi petrecut aproape șase ore, însă nu se știe exact motivul vizitei sale. Iar, la un moment dat, fiicele Angelinei au venit să o susțină și să îi ofere câteva îmbrățișări.

Shiloh, care în trecut a creat controverse din cauza faptului că-şi dorea să fie băiat, precum fraţii ei mai mari, arată acum ca o adevărată adolescentă. Îmbrăcată casual în hanorac şi pantaloni sport, a fost fotografiată, la un moment dat, și fără mască, lăsând la vedere și chipul ei.

Fără îndoială, tânăra este copia fidelă a faimosului ei tată, moştenind, în acelaşi timp, silueta înaltă şi suplă a mamei sale. Între timp, ea a renunțat și la tunsoarile băiețești și şi-a lăsat părul să crească, devenind din ce în ce mai feminină.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.