Kiss Music News

Say what?! Kanye West vrea să își schimbe numele din buletin

Kanye West vrea să își schimbe oficial numele în „Ye”.

Kanye West nu mai stă la discuții. În utima perioadă, rapperul a trecut prin multe schimbări și vrea să înceapă o viață nouă. Cu un nume nou!

De-a lungul carierei, el a folosit multe porecle, dar acum acum vrea să fie cunoscut oficial ca „Ye”, inclusiv în acte. Artistul și-a schimbat numele de scenă în „Ye”, încă din 2018, odată cu lansarea albumul cu același nume.

Însă, acum, vrea să treacă la un alt nivel! Conform documentelor judiciare din 11 august, obținute de E!News, rapperul solicită schimbarea numelui său din Kanye Omari West în doar „Ye”. El a declarat că din „motive personale” își dorește să facă această modificare.

Cu toate acestea, potrivit declarațiilor lui din urmă cu trei ani, se pare că motivul ar fi legat de convingerile sale religioase. La acea vreme, el a spus că pseudonimul are un sens spiritual mai profund.

„Cred că „Ye”este cuvântul cel mai des folosit în Biblie, iar în Biblie înseamnă „Tu”. Deci, eu sunt tu, sunt noi, suntem noi. A plecat de la Kanye, care ce înseamnă unicul, la doar Ye – fiind doar o reflexie a binelui nostru, a răului nostru, a confuziei noastre, a tot. Albumul este mai mult o reflexie a ceea ce suntem noi”, a explicat la acea vreme rapperul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.