Kiss Music News

Ben Affleck caută deja inel de logodnă pentru J.Lo? Ce făcea actorul la magazinul de bijuterii!

Ben Affleck și Jennifer Lopez par că și-au reluat relația fix din punctul în care au lăsat-o în 2004.

Ben Affleck și Jennifer Lopez nu pierd timpul deloc și se pare că și-au reluat relația fix din punctul în care au lăsat-o în 2004. La acea vreme, un reprezentant al artistei a confirmat că cei doi au rupt logodna, dar acum se întorc de unde au plecat.

Și judecând după cele mai recente imagini, întrebarea „Se logodesc Ben Affleck și Jennifer Lopez din nou?” stă pe buzele tuturor. Actorul a fost surprins de paparazzi zilele trecute la Tiffany’s, uitându-se la inele de logodnă.

În plus, actorul nu a mers singur, ci și-a luat ajutoare. El a fost însoțit de mama lui, și de fiul lui, Samuel, care s-au implicat foarte tare în procesul de căutare a inelului perfect, și chiar au luat notițe.

Deși nu a găsit încă ce căuta, Jennifer nu duce lispă de cadouri luxoase de la noul ei iubit. Luna trecută, el i-a dăruit un colier personalizat, marca Foundrae cu ocazia zilei ei de naștere.

În plus, probabil acum presiunea este și mai mare, fiind a doua „logodnă”. Prima dată când Ben a cerut-o în căsătorie pe Jennifer Lopez, în noiembrie 2002, el i-a pus pe deget un inel cu diamant roz de 6,1 carate, de la Harry Winston.

Cu toate că în prezent valoarea acestuia este estimată la 2,5 milioane de dolari, bijuteria ar fi costat mai puțin de jumătate din această sumă la acea vreme. Deci, se pare că actorul a făcut o investiție bună! Și așteptăm cu nerăbdare să vedem ce va alege de această dată.

FOTO: Page Six

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.