Kiss Music News

O artistă celebră și-a făcut deja testamentul. Iată care sunt ultimele sale dorințe!

Se pare că unele artiste vor să aibă testamentul gata, încă de la 30 de ani!

Lana Del Rey vrea să aibă totul aranjat din timp, așa că artista și-a scris deja testamentul, iar ultimele sale dorințe s-ar putea să îi dezamăgească pe fani. Artista a dezvăluit că nu își dorește ca piesele sale să fie lansate post-mortem, deoarece preferă ca anumite trăiri de-ale sale să rămână ascunse pentru totdeauna.

Se pare că artista a fost inspirată să facă această declarație, după ce un alt coleg de breaslă, Anderson .Paak și-a făcut un tatuaj cu dorințele sale din testament. Acesta a scris că nu va mai permite nimănui să lanseze piese de-ale sale după ce va muri, și și-a tatuat această ultimă dorință și pe antebraț, pentru a se asigura că toată lumea a înțeles mesajul său.

După ce nu voi mai fi, vă rog să nu lansați piese sau albume de-ale mele post-mortem. Sunt doar demoni a căror intenție nu este de a fi auziți de public”, este mesajul tatuat de Paak.

La rândul ei, Lana Del Rey a publicat fotografia lui Anderson. Paak, declarând că această dorință se va afla și în testamentul ei.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.