Cool Stuff

Dau semne de împăcare? Prințul Harry și Meghan Markle, mai apropiați ca oricând de Ducii de Cambridge

Au îngropat securea războiului Ducii de Cambridge și Ducii de Sussex?

Deși îi despart mii de kilometri, Prințul Harry și Prințul William sunt mai apropiați oricând, potrivit Us Magazine. Și asta nu e tot! Se pare că acum și relația dintre soțiile lor ar fi mai bună.

Iar cel care i-a surprins pe toți cu vestea este autorul cărții „Diana: Vocea Schimbării”. „Știu că ei patru vorbesc unii cu ceilalți și stau pe Zoom sau pe FaceTime. Sunt foarte apropiați unul de celălalt”, a dezvăluit acesta în exclusivitate pentru sursa menționată.

Cu toate că Harry și Meghan sunt „foarte diferiți” de Ducii de Cambridge, cei patru au reușit să ajungă la un acord comun și să își respecte deciziile. „Perspectivele lor despre lume sunt extrem de individualizate. Și ce e remarcabil este faptul că ei cu toții se respectă, dar perspectivele sunt diferite”, a mai adăugat acesta.

Autorul cărții a mai a mai declarat că discuțiile lor sunt „informale”, „Kate preparând cina în bucătărie” și soțul ei „făcând ceaiul” cât timp vorbesc cu Ducii de Sussex de peste Ocean.

Chiar și Kate și Meghan au reușit să reia legătura în lunile trecute, zvonindu-se că Ducesa de Cambridge este cea care a făcut primul pas. Ea ar fi contactat-o pe Meghan, după venirea pe lume a micuței Lilibet. „Îi trimite scrisori și cadouri și încearcă să construiască o relație”, a mai confirmat o altă sursă pentru Us, încă din iunie.

Relația tensionată dintre cei doi frați a ținut mult timp primele pagini ale tabloidelor, în special după moartea mamei lor, Prințesa Diana. Harry a fost primul care a recunoscut și a vorbit deschis despre faptul că el și William „au luat-o pe căi diferite”, în documentarul „Harry & Meghan: An African Journey”, din 2019.

Nu a mai trecut mult timp, iar el și Meghan Markle au anunțat că renunță la titlurile și îndatoririle regale pentru a se muta în Canada, ceea ce a dat curs altor noi zvonuri.

Se pare că deși nu erau pe aceeași lungime de undă, Prințul William ar fi fost „șocat de decizia și declarațiile lui Harry și ale lui Meghan”. „William e de-a dreptul rănit, dar în același timp are propria sa familie pe care trebuie să se concentreze și încearcă să meargă înainte în viață”, a declarat la acel moment o sursă pentru aceeași publicație.

De atunci, Harry și William s-au reunit de două ori: prima dată, în aprilie, la ceremonia de înmormântare a bunicului lor, Prințul Philip și în iulie, la dezvăluirea statuii mamei lor, Prințesa Diana, cu ocazia zilei sale de naștere.

„Au dat pagina cu siguranță în relația lor și a început vindecarea”, declara o sursă în iulie, legat de momentele emoționante în care frații au fost surprinși împreună. „Toată lumea din jurul lor era atât de încântată să vadă cât de apropiați erau în ziua dezvelirii statuii”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.