Kiss Music News

Imaginează-ți ultimul weekend ca pe un festival! Pe Neversea Beach, cu Claptone și Klingande

Organizatorii Neversea au transformat fiecare weekend de pe plajă într-o experiență de festival, cu o serie de petreceri cu concept unice.

Imaginează-ți ultimul weekend ca pe un festival! Organizatorii Neversea au transformat fiecare weekend de pe plajă într-o experiență de festival, cu o serie de petreceri cu concept unice.

Luna august încheie sezonul petrecerilor pe Neversea Beach cu o serie legendară pe scena care recreează mainstage-ul de festival și un concept de party care deschide o lume nouă: Fantasia!  

Seara de vineri, 27 august, vine cu vibe-ul perfect! Tipul care a făcut din rasărit un moment memorabil la festivalul Neversea ajunge iar la malul Mării Negre. Claptone, maestrul influențelor house și tech house, vine să ne încânte până târziu în noapte.

Versiunea sa re-work pentru „Liquid Spirit” (Gregory Porter) a intrat în lista celor mai bine vândute piese pe platforma Beatport, iar „Cream”, „Good To You” și „No Eyes” (feat. JAW) sunt considerate cele mai mari producții deep house din istorie. 

Timp de 4 ani la rând Claptone a fost votat „highest house DJ” în DJ Mag Top 100.

Alex Parker, DJ-ul român care a stabilit un record international, vine cu vibe-uri unice pe Neversea Beach. Pentru prima dată în lume, muzica electronică s-a auzit din vârful unei turbine eoliene. Alex Parker a mixat de la înălțimea de 100 de metri, pe o turbină din cel mai mare parc eolian de pe uscat din Europa.

Line-up-ul serii e completat de producătorul si DJ-ul de origine franceză Akos.

Sâmbătă, 28 august, producătorul a adus saxofonul în genul tropical house, Klingande, ajunge pe plaja Neversea cu un live memorabil.

De la momentul în care a ajuns în chart-urile dance cu uriașul succes Jubel, francezul a evoluat constant. De la support act se bucură acum la statutul de headliner, cu show-uri pe mainstage-ul celor mai mari festivaluri din lume.

Producătorul Imnului Oficial al festivalului Neversea 2018, Manuel Riva animă apoi noaptea cu producțiile proprii și cele mai noi piese dance.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.