Cool Stuff

L-a văzut cineva pe The Rock? Cum și-a surprins Dwayne Johnson un grup de fani!

Acum înțelegem de ce Dwayne Johnson este atât de iubit de fanii săi!

Un grup de fani ai lui Dwayne „The Rock” Johnson au avut parte de surpriza vieții lor zilele trecute. În timp ce se plimbau prin cartierul în care locuiește actorul, aceștia au fost salutați de nimeni altul decât The Rock însuși.

Deși acesta era și motivul pentru care se aflau acolo, în speranța că poate îl vor vedea, fanii nu se așteptau la asta. Starul a văzut autobuz turistic și s-a gândit să le facă o surpriză. El a filmat totul și a postat înregistrarea pe contul lui de Instagram.

„Iată ceva amuzant. O mașină plină cu fani este chiar aici, astfel de autobuze trec tot timpul prin cartierul meu”, se aude actorul spunând, în timp ce oprește mașina lângă autobuz. „Știți cumva unde pot să-l găsesc pe The Rock? Ce faceți, sunteți bine cu toții?", i-a mai întebat acesta pe fanii care deja erau cu zâmbetul până la urechi și strigau de bucurie.

Extrem de amabil, ulterior, actorul a acceptat să stea câteva minute, pentru ca toți să apuce să facă o fotografie cu unul dintre cele mai îndrăgite staruri de la Hollywood.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.