Selena Gomez, nevoită să folosească apă de gură când se sărută cu alți actori: „Îmi ardea gura!”

Selena Gomez a dezvăluit că a fost nevoită să folosească apă de gură de fiecare dată când filma scene cu săruturi.

Share

Selena Gomez a dezvăluit că a fost nevoită să folosească apă de gură de fiecare dată când filma scene cu săruturi în serialul Only Murders in the Building. Actrița a jucat în serialul produs de Hulu, alături de Steve Martin și Martin Short, care urmărește povestea a trei străini, care devin obsedați să afle adevărul despre o crimă care are loc în cartierul lor.

Selena a declarat în cadrul unui interviu pentru ELLE US, că atât ea, cât și restul echipei, au fost nevoiți să respecte o mulțime de reguli, filmările având loc pe timp de pandemie.

Nimeni nu avea voie pe platourile de filmare. Toată lumea purta măști și viziere. Dacă atingeam un obiect din recuzita, îl curățau imediat”, a spus Selena. De asemenea, actrița a dezvăluit că a fost nevoită să folosească apă de gură Listerine după fiecare sărut: „Îmi ardea gura. Îmi venea să vomit tot. Nu am experimentat niciodată la filmări așa ceva”.

Selena a dezvăluit că a fost extrem de încântată să joace alături de Steve Martin și de Martin Short, pe care îi consideră niște zei ai comediei.

Te invităm și pe tine să urmărești mai jos trailerul serialului!

Share