Kiss Music News

Ce frumos! Nicole Cherry a ales un nume superb pentru fetița ei: „Mi-a apărut într-un vis”

Nicole Cherry așteaptă cu nerăbdare să își strângă fetița în brațe.

Nicole Cherry așteaptă cu nerăbdare să își strângă fetița în brațe. Artista, în vârstă de 22 de ani, a anunțat în această vară că este însărcinată, iar în toate fotografiile publicate, aceasta radiază de fericire, așteptând cu nerăbdare momentul în care va deveni mămică.

Într-un interviu recent acordat revistei Viva!, Nicole a dezvăluit că în ultimele luni nu a stat deloc degeaba și că a lucrat la mai multe piese, printre care și câteva în limba spaniolă. De asemenea, artista s-a ocupat și de colecția sa vestimentară YLLA, care se bucură de mare succes în mediul online.

Nicole a vorbit deschis și despre sarcină, în cadrul aceluiași interviu, povestind că până acum totul a decurs fără probleme:

La începutul sarcinii, am avut grețuri și eram mai obosită, atunci mi-a fost puțin mai greu. Însă, după primele luni, grețurile au dispărut complet. Nici pofte nu pot să zic că am avut prea multe, dar de când sunt însărcinată îmi place și mai mult să consum fructe și să mănânc sărat. La un moment dat, mi-a fost foarte poftă de suc de portocale. În schimb, nu prea pot să mănânc deloc dulce în perioada aceasta”, a spus Nicole Cherry.

Cântăreața le-a dezvăluit celor de la Viva! și numele ales pentru fetița ei, declarând că a fost o alegere specială.

Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele. Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.