Cool Stuff

Noi schimbări în echipa „Vorbește Lumea”! Cine revine, cine pleacă definitiv?

Noul sezon al emisiunii „Vorbește Lumea” a început cu o mulțime de surprize.

Emisiunea „Vorbește Lumea” revine în grila de toamnă de la PRO TV cu multe surprize! Prima ediție din acest sezon începe luni, 30 august, și, conform anunțului făcut pe rețelele de socializare, Adela Popescu se întoarce.

La nici două luni de la naștere, proaspăta mămică revine pe micile ecrane, așa că ne vom începe fiecare dimineață împreună.

Și Radu Vâlcan a anunțat pe pagina lui de Facebook că soția lui se întoarce la PRO TV. „Adela Popescu, de luni, 30 august, iar o să-ți pregătesc sandwich-ul ăla de dimineață?”, a scris soțul vedetei, a scris acesta pe rețelele de socializare.

Cove pleacă de la „Vorbește Lumea”

Însă, aceasta nu este singura veste în legătură cu noul format al emisiunii. Deși Adela se întoarce, nu vom mai avea parte de simpaticul cuplu de prezentatori, pentru că partenerul ei, Cove, părăsește show-ul. El a colaborat cu „Vorbește Lumea”, timp de șase ani.

Acesta nu a dezvăluit care sunt proiectele sale de viitor, dar a declarat că nu este vorba despre o altă emisiune. De asemenea, a ținut să precizeze că a fost o perioadă foarte frumoasă a vieții sale.

„Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viata noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea”, a început prin a spune el.

„A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă astept în continuare la Teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, a mai adăugat Cove.

Cine sunt noii prezentatori de la „Vorbește Lumea”?

După plecarea lui Cove, cei doi care îl vor înlocui în aceste sezon sunt Andrei Lăcătuș alias Shurubel și Bogdan Ciudoiu.

Niciunul dintre ei nu este străin de acest format și cu siguranță, nu le va fi greu să se trezească așa devreme. Ambii sunt foşti realizatori ai unui matinal de radio și au câțiva ani de experiență și în televiziune.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.