Kiss Music News

Kanye West nu încetează să ne uimească. Rapper-ul și-a dat foc în timpul unei petreceri!

Kanye West și-a dat foc chiar în fața lui Kim Kadashian.

Kanye West a lansat în sfârșit albumul „Donda”, după îndelungi așteptări și amânări. Și trebuie să recunoaștem că ne-a suprins, într-adevăr pe toți. Evenimentul care s-a desfășurat în Chicago, fost unul grandios, plin de surprize și de momente șocante.

Dar de departe cele mai dubios moment au fost cel în care și-a dat foc, dar și cel în care s-a recăsătorit cu Kim Kardashian, cu care se află în plin proces de divorț.

Fosta lui soție a pășit pe scenă îmbrăcată într-o rochie de mireasă, semnată Balenciaga Couture, chiar la finalul piesei „No Child Left Behind”. Iar acum cu toții ne întrebăm dacă este vorba de o împăcare.

Dar asta nu este nimic pe lângă momentul în care Kanye și-a dat foc. Pe scenă, se afla și o copie a casei lui părintești, care simboliza locul în care a crescut alături de iubita sa mama, Donda West, din care acesta a ieșit în flăcări.

Artistul le-a tăiat respirația celor prezenți, dar totul a fost parte din show focul fiind controlat, astfel că rapper-ul nu a pățit nimic.

Dar asta nu e tot! Un alt detaliu care i-a contariat pe fani a fost prezența altor două vedete controversate, Marilyn Manson și DaBaby. Rapperul l-a invitat și pe Marilyn Manson, care la începutul acestui an a fost părăsit de casa lui de discuri și pus la zid de restul industriei muzicale, după ce mai multe femei l-au acuzat că le-a abuzat fizic, mental și sexual.

Cât despre DaBaby, nici el nu este prea bine văzut de opinia publică, în urma unui discurs homofob pe care l-a susținut în luna iulie în cadrul fesivalului Rolling Loud. Ulterior, după declarațiile sale, mai multe festivaluri l-au scos de pe listă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.