Kiss Music News

Kim Kardashian, din nou mireasă? Noi imagini cu cea mai controversată rochie a momentului

Care este acum relația dintre Kim Kardashian și Kanye West?

Kanye West a șocat pe toată lumea cu evenimentul de lansare a noului său album, unde și-a dat foc și s-a recăsătorit cu Kim Kardashian. Cu această ocazie, Kim a îmbrăcat din nou rochia de mireasă, iar acum fanii nu mai știu ce să creadă.

Mai mult, aceasta a distribuit noi imagini care ne pun și mai mult pe gânduri. Într-una dintre fotografii, ea este împreună cu Kanye, în ceea ce pare a fi un vestiar, purtând rochia de mireasă cu trenă, din colecția Balenciaga Haute Couture FW 2021.

În timp, în cea de-a doua, foștilor soți li s-a alăturat și fiul lor, Saint, în vârstă de 5 ani. De asemenea, și fiica lor North, de opt ani, a participat la eveniment și a intrat pe scenă alături de tatăl ei, pentru un moment special.

De ce a îmbrăcat Kim Kardashian rochia de mireasă din nou?

Kim Kardashian a jucat propriul său rol la eveniment, într-o scenă în care cei doi s-au recăsătorit. Cu fața acoperită de un voal semitransparent, ea a înaintat pe stadionul Soldier Field din Chicago, pentru a ajunge la Kanye, cu care se află în plin divorț.

Ajunși față în față, rapperul și-a scos masca de schi, dar fosta sa soție a rămas acoperită, iar asta i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă într-adevăr ea era acolo, sau era doar o sosie. Dar cu noile imagini a risipit orice dubiu.

Potrivit unei surse People, prin recrearea acestei scene de nuntă fostul cuplu a dorit de fapt să demonstreze „un sens mai holistic al iubirii, ca forță vindecătoare”, mai degrabă decât să sublinieze o schimbare a statutului relației lor.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.