Kiss Music News

Te topești la propriu! Cât de mult au crescut copiii Shakirei și a lui Pique

Shakira a publicat noi fotografii cu cei doi băieți ai săi.

Shakira și partenerul său, fotbalistul Gerard Pique, sunt extrem de discreți în ceea ce privește viața lor personală, și își cresc copiii departe de ochii curioșilor. Tocmai de aceea, noile imaginile postate de artistă pe contul său de Instagram au strâns milioane de aprecieri și comentarii.

Shakira și-a petrecut weekend-ul în compania celor doi copii ai săi, Sasha, în vârstă de 6 ani, și Milan, în vârstă de 8 ani. Îmbrăcați în costume de neopren, cei trei s-au distrat de minune făcând surf, la celebrul Wavegarden.

„Ghiciți pe cine am adus la @wavegarden_official!”, a scris Shakira în descrierea primei fotografii în care apare alături de băiețeii ei.

Pe lângă aceasta, cântăreața a mai publicat și o altă imagine adorabilă cu fiul său cel mare. „Lui Milan începe să îi placă treaba asta”, a dezvăluit artista.

Shakira și Pique formează un cuplu din 2011, când s-au cunoscut la filmările hit-ului ei „Waka Waka”, în clipul căruia apar mai mulți fotbaliști celebri. Cei doi s-au îndrăgostit rapid și au rămas împreună încă de atunci.

Cu toate acestea, nici nu au de gând să se căsătorească prea curând. Și se pare că cea care este total împotrivă este chiar artista! „Ca să-ți spun adevărul, căsătoria mă sperie foarte tare. Nu vreau să fiu văzută ca „Soția””, a spus aceasta în cadrul emisiunii 60 minutes.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.