Cool Stuff

Cabral se reprofilează: „Încep să oficiez nunți pe velier”

Cabral este cu siguranță omul surprizelor! Ce ne-a mai pregătit acum?

Pe Cabral îl știi din seriale, de la TV și mai nou, ar putea fi „tipul acela care ne-a oficiat nunta”. Da, ai citit bine! Când nu este în lumina reflectoarelor, prezentatorul are o mulțime de lucruri de făcut, este pasionat de motociclete, și de curând, și-a descoperit plăcerea pentru navigatul pe mare.

Învitat în emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV, el a vorbit mai întâi de toate, despre noul sezon al emisiunii „Ce spun românii”, care va începe din toamnă și ulterior, despre hoby-urile sale.

Cabral a povestit despre noua pasiune – navigatul pe mare – și cum, în ultima perioadă, a vizitat mai multe țări pe velier. În plus, el a dezvăluit și că are o surpriză! Împreună cu prietenul și partenerul lui, le vor oferi tinerilor care își doresc să se căsătorească o experiență inedită: nuntă pe mare, pe velier.

Ce prespune acest lucru? „Regula e să ieșim în apele internaționale. Și eu încep să oficiez nunți pe velier”, a spus prezentatorul de la Pro TV.

Cabral urcă pe scenă la UNTOLD 2021

Cum spuneam, când nu este la TV, Cabral e implicat în foarte multe proiecte. Nu mulți știu, dar acum cu sigurață vor afla, că acesta face parte și dintr-o trupă. Cabral, Mihai FaiboX Ciupitu și Robert Nepotu' Graur au fondat, în 2019, The HollyGood Gang și anul acesta urcă pe scenă la UNTOLD.

Și ca să știți la ce să vă așteptați, iată ce declara prezentatorul în 2019, după ce trupa a participat la primul ei festival: „Proiectul The HollyGood Gang include trei Dj, dintre care unul (eu) e și MC. Lucrăm de doi ani la proiectul ăsta, am trecut prin multe faze cu el, am ajuns astăzi la forma asta, o formulă care la Festivalul Awake a rupt”.

„Punem un amestec de piese vechi, unele originale și altele remixate, la care adăugăm beat-uri și piese noi. Suntem adepții Open Format, un stil de mix în care cel mai mult contează starea și distracția publicului și nu demonstrarea unor abilități nemaivăzute de Dj”, declara Cabral în 2019.

Acum, vedeta a dat marea veste pe pagina sa oficială de Facebook, iar comentariile nu au întârziat să apară. „The HollyGood Gang pe scena UNTOLD 2021. Ce să zic... sunt șanse să iasă bine. Noi lucrăm la show, avem niște idei complet palalila și sper să se lege bine cu publicul. Că n-are care să cum altfel!”, a scris el în descrierea postării cu afișul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.