Kiss Music News

Dovada că s-au împăcat? Cum a suprins-o Mario Fresh pe Alexia Eram, chiar de ziua ei

Mario Fresh și Alexia Eram le dau emoții fanilor! Mai sunt sau nu împreună?

După ce s-a zvonit că s-au despărțit, Mario Fresh și Alexia Eram pun din nou paie pe foc. Cei doi au format un cuplu de mai bine de cinci ani, însă, în ultima perioadă au fost văzuți din ce în ce mai rar împreună.

Unde mai pui și că artistul a fost filmat recent în compania altei fete? Clip-ul a apărut pe TikTok, iar gurile rele spun că cel care a făcut story-urile respective este chiar prietenul lui, Lino Golden.

Cu toate acestea, se pare că Alexia și Mario nu au renunțat total unul la celălalt. După ce fiica Andreei Esca și-a făcut apariția la ziua de naștere a artistului, a venit și rândul lui să o surprindă pe aceasta. Ei au petecut împreună aniversarea ei, iar pe contul lui de Instagram au apărut mai multe imagini și filmulețe.

În plus, pentru a pune capăt zvonurilor, ei s-au fotografiat din nou împreună, după o lungă perioadă. În continuare, ei par că se simt foarte bine unul în compania celuilalt, zâmbind cu gura până la urechi. „Sa traiești o mie de ani! @alexiaeram”, a scris Mario în descrierea postării de pe Instagram.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.