Kiss Music News

Fiica lui Sore, copia fidelă a mamei sale. Cât de mult a crescut Erin!

Erin, fiica lui Sore, a început școala. Imagini adorabile cu micuța!

S-a sunat clopoțelul pentru Erin, fiica lui Sore. Anul acesta, pe 25 martie, micuța a împlinit vârsta de 5 ani, a terminat grădinița și a venit timpul să treacă la o nouă etapă.

Pe 1 septembire, Erin a mers în prima zi de școală, dar nu se știe cine a fost mai emoționată – ea sau mama ei. Cu acestă ocazie, Sore a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu ea din clasa întâi și una cu fiica sa, iar asemănarea dintre ele este uimitoare.

Imaginile au fost, de asemenea, însoțite de un text înduioșător. „1998 vs 2021. O dimineata plina de emotii nebanuite. Da, am plans. Da, mi s-au inmuiat picioarele. Regret ca din cauza pandemiei, ritualul unui inceput de scoala nu se tine, adaptarea emotionala a copilului se face (sau se incearca) rapid.. astept pranzul ca sa aflu de la ea ce si cum”, și-a început acesta mesajul.

„Cert e ca inima mea tine atata dragoste si grija pentru copiluta mea, incat, uneori, imi este atat de greu sa imi tin fricile si lacrimile doar pentru mine. Macar ma incalzeste gandul ca ea nu le-a simtit si nici nu le-a vazut”, a mai adăugat Sore.

Deși artista este foarte activă pe rețelele de socializare, își ține viața privată departe de ochii curișilor. Ea nu postează foarte des imagini cu fiica sau iubitul său, așa că atunci când o face, acestea strâng rapid mii de aprecieri.

Sore și avocatul Mircea Julean au o relație de câțiva ani buni și au devenit părinți în 2016, dar nu sunt căsătoriți și nici nu au de gând să facă pasul prea curând. Cea care este împotriva căsătoriei este chiar artista, care în trecut, a declarat că nu vede niciun beneficiu în asta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.