Cool Stuff

Nu ești pregătit pentru asta! Cine este bărbatul care seamănă izbitor cu Dwayne Johnson?

Nu, nu vezi dublu! Este doar sosia lui Dwayne Johnson.

Mulți și-ar dori să semene cu Dwayne Johnson, dar este puțin de muncă pentru a ajunge acolo. Totuși, actorul și-a găsit dublura perfectă pe TikTok. Și cum sosia lui trebuie să aibă un corp sculptat, bărbatul care seamănă izbitor cu actorul este polițist.

Imaginile cu ofițerul au devenit virale, după ce departamentul de poliție din comitatul Morgan, SUA, a postat pe Facebook două imagini cu ofițerul la muncă. Un TikToker local a descoperit imaginile și le-a distribuit într-un videoclip care între timp, a făcut înconjurul lumii.

Bronzat, îmbrăcat într-un tricou mulat și cu ochelari de soare stilul aviator, locotenentul Eric Fields a șocat pe toată lumea cu asemănarea sa.

Cum a reacționat Dwayne Johnson după ce și-a văzut sosia?

Cum era de așteptat zvonurile că există un nou „The Rock” printre noi au ajuns și la urechile actorului și i-a transmis câteva cuvinte dublurii sale. „O, la naiba! Wow. Tipul din stânga este mult mai tare decât mine”, a scris actorul în vâstă de 49 de ani a scris pe Twitter.

„Rămâi în siguranță, frate. Îți mulțumim pentru serviciile tale. Într-o zi vom bea @Teremana și abia aștept să aud toate poveștile tale cu The Rock pentru că sunt convins că ai destule”, a mai adăugat acesta.

Ulterior, într-un interviu acordat pentru publicația locală AL.com, ofițerul a declarat: „Mi s-a spus The Rock. Nu am o problemă cu asta. E amuzant. Mă flatează”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.