Kiss Music News

Dă-i PLAY pentru cele mai adorabile imagini! Feli lansează „Adu-ti aminte”, iar în clip apare în premieră fetița ei

Feli ne îndeamnă să ne aducem aminte de lucrurile simple, cu noua sa piesă „Adu-ți aminte”.

Feli ne îndeamnă să ne aducem aminte de lucrurile simple, cu noua sa piesă! „Alergătorule prin viață, tot ce te rog este să asculți piesa aceasta și să-i trăiești versurile. Simplu și atât de frumos!”, transmite Feli cu zâmbet larg și joacă în suflet iubitorii de muzică și de viață.

„Adu-ți aminte” marchează și o premieră de suflet pentru Feli, pentru că este primul videoclip în care apare ca actor fetița ei, Nora Luna.

„Nu era în plan să apară Nora Luna în clip. În mintea mea ea încă e micuță-micuță, dar când am primit propunerea de la scenarista Raluca Netca, am acceptat instant, pentru că mi s-a părut firesc și frumos. Și așa am avut parte de filmări ca în familie, mai ales că a participat și Ellie, fetița chitaristului meu, iar Nora Luna a fost într-o continuă veselie. Am fost partenere de joacă pe platoul de filmare și a fost atât de frumos! Și azi când se joacă acasă cu păpușile, le tot spune că merge la studio că are de făcut videoclip!”, povestește artista.

Single-ul este o coproducție Cat Music și HaHaHa Production, pornit dintr-un trio de compoziție între Feli și doi dintre compozitorii și producătorii de la HaHaHa Production de care o leagă multe, Dorian Micu și Șerban Cazan.

„Șerban Cazan face parte din viața mea de la începuturile în HaHaHa Production. Cu el am scris „Cine te crezi”, primul meu single, „Creioane colorate”, „Două inimi” și multe alte piese, iar Dorian Micu este un artist pe care îl prețuiesc mult și un songwriter de excepție care a co-scris multe piese-hit ale lui Smiley. Mă bucur mult de acest trio muzical pe „Adu-ți aminte””, declară cu mândrie Feli

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.