Kiss Music News

De ce nu vor Smiley și Gina Pistol să arate public chipul fetiței lor?

Smiley le răspunde fanilor care „îl ceartă” că nu le arată chipul fiicei lui.

Viața lui Smiley și a Ginei Pistol s-a schimbat complet în ultimele luni, odată cu venire pe lume a micuței Josephine. Cei doi și-au luat foarte în serios rolul de părinți și se bucură la maxim de momentele petrecute în compania fiicei lor.

Josephine va împlini pe 9 septembrie vârsta de 8 luni, dar până acum niciunul dintre părinții ei celebri nu a postat imagini cu chipul fetiței. Și se pare că fanii au devenit deja nerăbdători!

Sătul să fie mereu întrebat când o vor arăta pe cea mică în public, Smiley a vorbit pentru prima dată despre acest lucru. Într-un interviu recent, acordat pentru ciao.ro, artistul le-a explicat tuturor de ce nu își expun fiica pe rețele de socializare.

„Ne spune foarte multă lume, unii chiar ne ceartă „Dom’ne, de ce nu ne arătăm copilul?”. Noi nu ne dorim neapărat să o expunem în mediul online pentru că, deocamdată, nu e o persoană. Cred că asta trebuie să fie alegerea ei. Nu mi se pare … real… important ca oamenii să o vadă pe Josephine, mai ales că ea se transformă de la lună la lună. Adică, nu mai seamănă cum era acum două luni”, a spus el.

Smiley, despre cum le-a schimbat Josephine viața de cuplu

De asemenea, Smiley a vorbit deschis și despre cum s-a schimbat relația dintre el și Gina. Potrivit declaraților lui, legătura dintre ei este mult mai strânsă acum, după venirea pe lume a bebelușului.

„Cred că suntem și mai apropiați decât eram. De când a apărut Josephine mi se pare că sunt un pic mai emoțional, mi se pare că sunt mai atent la ceea ce simt și am ocazia să mă joc mai mult…. Iar cu Gina… chiar ne simțim mult mai apropiați, suntem mai deschiși unul făță de celălalt. Eu sper, acum zic eu, dar nu știu dacă ea e de aceeași părere, să fi devenit eu un pic mai grijuliu. Sper”, a povestit Smiley.

„Eu, în general, sunt mai în lumea mea… și sunt neatent în jurul meu. Și sper să fi devenit mai atent. Dar nu știu sigur, nu bag mâna în foc”, a mai adăugat artistul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.