Cool Stuff

Tom Holland confirmă relația cu Zendaya. Cum au sărbătorit ziua de naștere a actriței!

Tom Holland a publicat noi imagini alături de Zendaya pe contul său de Instagram.

Pe 1 septembrie, Zendaya a împlinit 25 de ani, iar colegul ei din „Spiderman: No Way Home” a marcat momentul printr-o postare adorabilă. Și acum, este mai clar ca oricând că cei doi nu sunt doar colegi de breaslă.

Tom Holland a publicat pe contul lui de Instagram o fotografie din arhiva sa, de pe platoul de filmare, acolo unde s-au cunoscut.

„MJ a mea”, a scris actorul în descrierea imaginii în care apare purtând costumul lui Spider-Man, cu Zendaya alături, „Dă-mi un telefon când te trezești”, a continuat acesta. La scurt timp, frumoasa actriță i-a răspuns: „Te sun acum”.

Tom și Zendaya au jucat până acum în două filme împreună, iar zvonurile că ar forma un cuplu au apărut încă de atunci. Cu toate acestea, ei au fost surpriși în ipostaze mai apropiate abia în luna iulie a acestui an.

În trecut, cei doi chiar au făcut glume pe seama unei potențiale relații, dorind să le demonstreze tuturor că la mijloc nu este vorba de nimic romantic, dar imaginile i-au dat de gol. Iar postarea aniversară nu face decât să confirme, încă o dată, că cei doi formează un cuplu.

Deși în continuare nu se afișează împreună, trailerul celui de-al treilea lungmetraj al francizei, „Spider-Man: No Way Home”, în care cei doi vor apărea din nou, a fost lansat de curând. Acesta a doborât recordul de vizualizări deținut de trailerul „Avengers: Endgame”, semn că vrem să-i vedem mai des în astfel de ipostaze.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.