Kiss Music News

Mamma Mia! ABBA revine cu un nou album, după 40 de ani de pauză

ABBA le pregătește o mulțime de surprinze fanilor și a lansat deja două piese noi!

Asta da veste cu care să-ți închei săptămâna! Când nimeni nu se mai aștepta la asta, ABBA a scos asul din mânecă. Grupul s-a reunit și în luna noiembrie, va lansa un nou album de studio – primul material cu piese originale înregistrate după o pauză de patru decenii.

Anunţul a fost făcut în cadrul unui eveniment organizat la Londra şi difuzat în direct pe canalul de YouTube al grupului. „Am înregistrat un nou album”, au declarat Bjorn Ulvaeus şi Benny Andersson.

Iar surprizele nu se opresc aici! Trupa a lansat deja două piese noi: „I Still Have Faith In You” și „Don’t Shut Me Down”! și a anunțat că va susţine un concert digital la ABBA Arena din cadrul Parcului Olimpic din Londra, începând cu 27 mai 2022.

Andersson, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad și Björn Ulvaeus vor fi în fața publicului sub formă de avatare digitale (nu holograme). Biletele vor fi puse în vânzare începând cu 7 septembrie 2021.

„Pur și simplu îi spunem Voyage pentru că mergem cu adevărat pe ape necunoscute. Cu ajutorul versiunilor noastre mai tinere, avem posibilitatea să călătorim în viitor. Nu este ușor de explicat, mai ales că un astfel de show nu a mai fost creat vreodată”, au declarat muzicienii.

Grupul suedez, devenit celebru cu o serie de cântece de mare succes lansate la sfârşitul anilor 1970 şi începutul anilor 1980, precum „Waterloo”, „Dancing Queen” şi „Take A Chance On Me”, s-a destrămat în 1982. Ultimul album al trupei ABBA s-a intitulat „The Visitors” şi a fost lansat în 1981.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.