Kiss Music News

Să o cunoaștem mai bine pe PETRA, cea mai fresh artistă din peisajul muzical – „Sunt libertină și chiar exotică”

PETRA a debutat la Kiss FM și a cântat LIVE prima piesă din cariera sa!

PETRA este cea mai nouă artistă din peisajul muzical românesc, dar care promite să rămână mult timp pe aici. Aceasta tocmai a lansat „Sunt Bine” – o piesă de dragoste cu un sound original.

Single-ul, primul din cariera sa, este un îndemn la a lăsa trecutul în spate pentru un viitor mai bun. Iubirea, pe cât de dulce este, pe atât de amară poate deveni atunci când persoana iubită pleacă din viața ta. Clipul o prezintă pe artistă prinsă în propriile amintiri pe care le retrăiește pentru ultima dată pentru a putea privi înainte.

„Mesajul piesei trece mai departe de despărțite. Abordează o problemă pe care cred că toată lumea a avut-o. Nu este doar despre despărțire. Este despre a pune o mască, este despre a zâmbi în momentele în care nu-ți este a zâmbi. Despre a-ți ascunde durerea după zâmbete”, a dezvăluit ea.

Artista a pregătit deja o mulțime de piese la care a lucrat împreună cu Gabriel Huiban. „Sunt bine” este o colaborare și cu Mattias Bylund, unul dintre cei mai apreciați aranjori de viori și brasi din lume care a lucrat cu artiști de renume precum Ariana Grande, Justin Timberlake, The Weekend și mulți alții.

PETRA a debutat LIVE la Kiss FM

Artista a fost invitată la „Dimineața cu Johnny și Soci” unde și-a făcut debutul și a cântat pentru prima dată LIVE noua sa piesă. Cu această ocazie, am luat-o la câteva întrebări pentru a afla mai multe despre ea.

PETRA a dezvăluit că este din Chișinău, cântă de la șapte ani și are multe planuri de viitor. Cei care i-au descoperit talentul au fost părinții ei, iar de atunci au început primele ore de canto, solfegiu, pian și respectiv primele concursuri.

Ea a vorbit și despre look-ul ei excentric și ne-a povestit ce se ascunde în spatele lui. „Părul ăsta, face deja parte din personalitatea mea și mă reprezintă. Sunt nebunatică, sunt copilăroasă, sunt plină de culoare, sunt o ființă foarte veselă, foarte libertină și independentă. M-am regăsit în stilul acesta vestimentar, care mă reprezintă în totalitate – libertină și chiar exotică”, a dezvăluit ea la matinal.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.