Fii DJ-ul nostru!

Cosmin Richea este DJ-ul câștigător care va mixa la UNTOLD 2021!

DJ-ul care va mixa pe scena de la UNTOLD 2021 back to back cu Partydul Kiss FM, este Cosmin Richea!

Așteptarea a luat sfârșit! Am ales câștigătorul campaniei „Fii DJ-ul nostru” la UNTOLD. Iar numele lui este Cosmin Richea!

Tânărul DJ are 24 de ani și locuiește în București, unde este student la Universitatea Politehnica. Cosmin va mixa back to back cu Partydul Kiss FM, pe aceeași scenă pe care vor urca și alte nume mari precum Steve Aoki, DJ Snake și Afrojack.

„Mi-am început cariera de DJ în urma cu aproximativ 5 ani, în anul 2016. Majoritatea skill-urilor le-am dobândit din urmărirea tutorialelor și clipurilor online. Până în 2018, acest lucru a fost strict un hobby, mixând la zile de naștere, petreceri restrânse sau de revelion. Din anul 2018 am început să am evenimente plătite”, ne-a spus Cosmin.

Deși a început doar ca un hobby, tânărul DJ a evoluat din ce în ce mai mult și are deja experiență cu publicul din cluburi și scenele de festival. Iar în 2019, a mixat la cel mai mare festival organizat de studenți, mai exact UPB Music Festival, unde au participat peste 6000 de persoane.

Îmi doresc foarte mult să îl văd la UNTOLD pe Afrojack. De fapt, el e motivul pentru care m-am apucat de mixat. L-am văzut la UNTOLD în 2016”, ne-a mai spus Cosmin Richea.

Cosmin Richea va deschide festivalul UNTOLD și va mixa pe Main Stage, back to back cu Partydul Kiss FM! Ne vedem acolo pe 9 septembrie!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.