Hot On Kiss

Carla's Dreams, INNA, Irina Rimes și The Motans, întâlnire de gradul zero la Kiss FM – „Niciodată nu am fost în patru în aceeași încăpere”

Carla's Dreams, INNA, Irina Rimes și The Motans ne-au dezvăluit planurile lor de viitor și avem surprize!

Am făcut-o și pe asta! Am reușit să-i aducem împreună, în aceeași încăpere, pe Carla's Dreams, INNA, Irina Rimes și The Motans. Pentru că, așa cum ne-au mărturisit, deși au mai colaborat între ei, nu au reușit să se întâlnească niciodată toți de-odată.

Patru dintre cei mai în vogă artiști ai momentului ne-au trecut pragul și au fost invitați la „Dimineața cu Johnny și Soci”. Și cu această ocazie, ne-au povestit mai multe despre noua lor piesă „Aici” și am aflat ce surprize ne mai pregătesc atât împreună, cât și pe cont propriu.

Se pare că ideea piesei, care până acum a adunat deja peste două milioane de vizualizări pe Youtube, a fost a lui Carla's Dreams și ne-a dezvăluit povestea din spatele acesteia.

„Este fraza asta veche cumva, internațională „E bine acolo unde nu suntem noi” și uneori e bine să înțelegi că e OK și acolo unde ești. Nu să te uiți permanent peste gard. Să apreciezi ce ai. Permanent o sa ai locuri în care o sa ți se pară că e mai bine, ca sunt mai bine, că au mai mult, că sunt fericiți, dar este bine să fim un pic mai încrezători”, ne-a spus el.

În plus, artiștii ne-au dezvăluit și câte ceva din planurile lor de viitor și avem vești! În următoarea perioadă. INNA va lansa câte o piesă la două luni, Irina Rimes pregătește un album care se va numi „Acasă”, iar The Motans va lansa de asemenea, un nou album.

Dacă ai ratat momentul, te invităm să urmărești întregul interviul cu Carla's Dreams, INNA, Irina Rimes și The Motans, mai jos!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.