Kiss Music News

Ioana Ignat, dezvăluiri despre lupta sa cu dependența de alcool - „Mă rugam la Dumnezeu să-mi ia durerea”

Ioana Ignat a surprins pe toată lumea cu cele mai recente declarații.

Ioana Ignat are numai 23 de ani, dar deja a trecut printr-o serie de experinețe care au marcat-o. Deși acum este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, puțini știu despre problemele cu care acesta s-a confruntat încă din adolescență.

Recent, ea s-a hotărât să vorbească deschis despre dependența de alcool și despre cealaltă față a celebrității. Mai ales cea obținută la o vârstă fragedă.

„Nu mai luam nimic în serios, nu mă mai încânta nici succesul. Eu dacă am intrat într-o orchestră la 15 ani și cântam la evenimente, eram cea mai mică, restul aveau peste 30-40 de ani. Se bea mult acolo. După aceea, am luat-o și eu așa, ușor-ușor cu alcoolul. Abia ce mi-am revenit”, a povestit tânăra.

De asemenea, ea a dezvăluit și cum s-a hotărât să renunțe la alcool și greutățile prin care a trecut pentru a face asta.

„Într-o seară, când am avut lansare, pe 13 februarie 2018, eu deja mă lăsasem de vreo două săptămâni și la lansarea aia am zis tot așa, că nu beau, dar m-am luat cu anturajul și am avut o durere de stomac cumplită și am ajuns pe la cinci dimineața acasă, nu puteam să dorm, nici să plâng și m-am dus pe balcon la aer și mă rugam la Dumnezeu să-mi ia durerea, că nu mă mai ating și un an de zile nu m-am mai atins”, a adăugat Ioana Ignat.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.