Kiss Music News

Fanii au dat-o de gol! Noul iubit al Lidiei Buble ar fi un actor foarte cunoscut

Cine este bărbatul misterios care apare în fotografiile Lidiei Buble?

Nu te pui cu fanii Lidei Buble! În urmă cu o lună, aceasta a postat pe InstStory o fotografie care i-a pus fanii pe jar. În imagine, se putea vedea jumătate din chipul ei și ceafa tatuată a unui bărbat.

Deși la acel moment, artista nu a oferit mai multe detalii, admiratorii ei au început să caute cât mai multe indicii. Și iată că le-au găsit!

Ei au observat mai multe detalii pe contul de Instagram al vedetei și au identificat bărbatul care îi comentează la postări. Mai mult, cei doi pare că au petrecut împreună vacanța în Ibiza, artista postând mai multe imagini de acolo.

Cine este bărbatul misterios care apare în fotografiile Lidiei Buble?

Se pare că bărbatul care apare în imagini alături de aceasta ar fi actorul cubanez Harlys Becerra, în vârstă de 37 de ani.

Harlys Becerra este cunoscut pentru aparițiile sale în mai multe seriale și filme spaniole, însă și în diverse videoclipuri. Și luând în considerare acest aspect, este foarte posibil ca între cei doi să fie numai o colaborare profesională, iar acesta să fie partenerul ei într-un nou videoclip.

Lidia Buble, mai deschisă ca oricând

Lidia Buble este într-un moment bun din viața sa și recent a vorbit despre planurile sale de viitor, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram.

După despărțirea de Răzvan Simion, artista a fost extrem de discretă cu privire la viața ei sentimentală și nu a dezvăluit dacă este îndrăgostită de cineva. Cu toate astea, Lidia Buble nu ignoră posibilitatea de a se îndrăgosti din nou.

„Nu caut un bărbat, nu caut să mă îndrăgostesc. Consider că dragostea vine atunci când trebuie să vină în viața noastră, dar, da, este cel mai frumos sentiment să fii îndrăgostit. Am inima deschisă”, a adăugat ea pe Instagram.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.