Cool Stuff

L-a văzut cineva pe Aquaman? Jason Momoa a dezvăluit cum arată noul lui „costum invizibil”

Jason Momoa face furori pe Instagram cu noul său costum de „Aquaman”.

Știți celebra vorbă „Lupul își schimbă părul dar năravul ba?”. Ei bine...cam asta se întâmplă și cu Aquaman.

Jason Momoa va reveni, în curând în pielea personajului, la propriu. Doar că de această dată el va îmbrăca un costum nou, mult mai sobru și serios decât cel cu care ne-a obișnuit.

Actorul a dezvăluit printr-o postare pe contul său de Instagram cum va arăta noul lui costum în „Aquaman and the Lost Kingdom”. Și iată de ce a făcut furori!

„Costumul invizibil” al personajului său este unul metalic, are reflexii albastre, iar pe brațe și coapse sunt înșirate aplicații gri. „Runda a doua. Costum nou. Mai multă acţiune”, a scris el în dreptul fotografiei.

Când va fi lansat „Aquaman and the Lost Kingdom”?

„Aquaman and the Lost Kingdom”, continuarea filmului DC din 2018, a fost propus Warner Bros. de Momoa în timpul filmărilor pentru primul lungmetraj.

Filmul, regizat de James Wan, este programat să fie lansat pe 16 decembrie 2022, iar din distribuţie mai fac parte Amber Heard, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II şi Temuera Morrison.

Continuarea filmului „Aquaman” este așteptată de oameni din toate colțurile lumii și suntem curioși dacă va depăși încasările primului film din serie, care se ridică la 1,14 miliarde de dolari.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.