Cool Stuff

Ce au în comun Mădălina Ghenea și Mr. Bean? Actrița a dezvăluit totul!

Mădălina Ghenea a avut parte de un incident pe scena Festivalului de Film de la Veneția.

Mădălina Ghenea a strălucit pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția și le-a furat privirile tuturor! Însă, aceasta a avut parte și de un incident.

Vedeta a fost premiată la Veneția, în cadrul evenimentului, însă emoțiile au dovedit-o! Îmbrăcată într-o rochie superbă, cu un machiaj perfect, actrița a fost copleșită și după ce a primit premiul, l-a scăpat pe scenă.

Cu toate acestea, ea a tratat momentul cu umor și a dezvăluit într-o postare pe Instagram că apropiații știu că este neîndemânatică și astfel s-a ales și cu o nouă poreclă.

„Am fost premiată în cadrul Festivalului de Film de la Veneția și am fost atât de emoționată încât am scăpat premiul pe scenă. Prietenii îmi spun lady Bean, pentru că sunt o persoană extrem de stângace”, s-a confesat ea.

Cu toate acestea, Mădălina a reușit să iasă în evidență printr-o rochie neagră, din dantelă și strasuri, în partea de sus, și amplă, cu trenă, din tafta, în partea de jos. Rochia a fost creată de designerul libanez Zuhair Murad.

Ținuta a fost completată de accesorii argintii și sandale cu toc, în timp ce părul a fost drept, coafat natural. Și machiajul româncei a ieșit în evidență, iar admiratoarele ei i-au cerut să-și dezvăluie secretele.

Am fost rugată de mai multe ori să fac un tutorial de machiaj și de aranjare a părului. Poate mâine. Ce spuneți?”, a mai spus aceasta

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.