Cool Stuff

Este oficial! Kylie Jenner este însărcinată cu al doilea copil și a dat vestea printr-un clip emoționant

Kylie Jenner și Travis Scott așteaptă cel de-al doilea copil împreună.

Baby no. 2 este pe drum! După ce în ultima perioadă au apărut mai multe zvonuri că vedeta ar fi însărcinată, Kylie Jenner confirmă! Aceasta este însărcinată pentru a doua oară și a făcut marele anunț printr-o postare emoționantă pe Instagram.

În imagini, Kylie ține în mână un test de sarcină care atestă faptul că este însărcinată, pe care i-l arată lui Travis Scott, iubitul ei. Alte secvențe o mai arată dându-i vestea și mamei sale, Kris Jenner, chiar cu ajutorul fiicei ei, Stormi.

„Stai un pic.. ești însărcinată? Stormi, o să avem un bebeluș! Asta este una dintre cele mai fericite zile din viața mea”, spune Kris Jenner.

În videoclip, aceasta a mai inclus imagini de la petrecerea ei, organizată cu ocazia împlinirii a 24 de ani, dar și de la vizita la doctor, unde ea și Travis au auzit pentru prima dată bătăile inimii copilului. Finalul este adorabil și o arată pe Stormi îmbrățișând și pupând burtica de gravidă a mamei sale.

În martie 2020, în cadrul unui interviu acordat pentru Harper’s Bazaar, Kylie Jenner spunea că simte presiunea de a deveni din nou mamă, din partea celor din jur. „Toți prietenii mei mă presează. Stormi își dorește un frate. Cu siguranță că simt presiunea de a-i oferi un frate, însă nu există niciun plan”.

„Sarcina nu este o glumă, este un lucru serios și greu. Încă nu sunt pregătită pentru asta”, a mai spus ea despre acest subiect, într-un live pe Instagram cu prietena ei, Stassie Karanikolaou.

Dar iată că a venit momentul! Kylie Jenner a devenit pentru prima dată mamă pe 1 februarie 2018 și deși ea și rapper-ul au ținut totul secret până la nașterea lui Stormi, au existat nenumărate speculații că ar fi însărcinată.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.