Cool Stuff

Lily Collins, starul seriei „Emily in Paris” s-a căsătorit! Primele imagini de la nunta de basm

Lily Collins și regizorul Charlie McDowell s-au căsătorit într-un peisaj de basm din Colorado!

A fost un weekend de poveste pentru Lily Collins și regizorul Charlie McDowell. Cei doi şi-au unit destinele în spectaculosul peisaj din Colorado, iar imaginile de la nunta lor te vor lăsa fără cuvinte.

După doi ani de relaţie şi un an de la logodnă, vedetele şi-au spus jurămintele sâmbătă, pe 4 septembrie. Ceremonia a avut loc în aer liber, la izvoarele termale din Dunton, Colorado, în prezența familiei și a prietenilor apropiați.

„Ceea ce a început ca un basm este realitatea mea pentru totdeauna. Nu voi putea descrie niciodată cum a fost weekendul trecut, dar magic pare un punct bun de plecare...”, a scris ea pe Instagram.

Actrița a împărtășit mai multe fotografii, ocazie cu care am putut vedea mai îndeaproape ținutele mirilor. Pentru ziua cea mare, starul seriei „Emily in Paris” a ales o rochie de mireasă, semnată Ralph Lauren, care i-a pus în valoare trupul.

Ea a adoptat un stil ultra feminin, fără niciun decolteu, cu o rochie de dantelă lungă până în pământ și un voal superb, din același material. Toate acestea, împreună cu machiajul impecabil și coafura elegantă s-au potrivit perfect în peisajul nunții parcă desprinsă din basme.

„Nu mi-am dorit niciodată să aparţin cuiva mai mult decât ţie, iar acum voi fi soţia ta. Pe 4 septembrie 2021 am devenit oficial unul al celuilalt, pentru totdeauna. Te iubesc mai presus de orice, Charile!”, a mai scris actrița.

Charlie McDowell este fiul actriței Mary Steenburgen și al actorului Malcolm McDowell. El și Lily au fost văzuți pentru prima dată împreună în 2019. În luna august a acelui an, cei doi au făcut publică relația, iar în toamna lui 2020 s-au logodit.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.