Kiss Music News

Nicole Scherzinger, dată în judecată de fondatorul Pussycat Dolls. Ce se întâmplă acum cu grupul?

Se mai reunește sau nu grupul Pussycat Dolls?

Nici nu s-a reunit bine, că trupa Pussycat Dolls are deja probleme! De fapt, chiar de aici a plecat totul! Fondatorul grupului a dat-o în judecată pe Nicole Scherzinger, una dintre membrele Pussycat Dolls pentru că refuză să ia parte la reunirea grupului, anunțată încă din 2019.

Robin Antin, care este și coregraful trupei, susţine că artista cere să aibă control din punct de vedere creativ şi o parte mai mare din afacere. În documetele depuse, se arată că ea ar fi cerut ca cele 49% din acţiunile PCD Worldwide, acordate iniţial, să crească la 75%.

În noiembrie 2019, după zece ani de la destrămarea Pussycat Dolls, a fost anunţat că trupa va fi reformată pentru un nou turneu. Cinci dintre cele şase membre ale grupului s-au reunit - Nicole Scherzinger, Ashley Roberts, Carmit Bachar, Kimberly Wyatt şi Jessica și de atunci au participat la câteva evenimente și chiar au scos piese noi. Dar acum viitorul lor este incert!

Cum se apără Nicole Scherzinger?

Iată că la doar o zi de la acuzații, Nicole Scherzinger a venit cu primele reacții. Avocatul artistei, Howard King, a negat acuzațiile numindu-le „ridicole și false”. Acesta suține că Robin Antin se folosește de acest scandal pentru a acoperi o gaură în bugetul companiei pe care a creat-o chiar el din cauza „deciziilor proaste” pe care le-a luat.

„Nicole îi iubește și îi respectă pe fanii PCD și speră să se întoarcă într-o bună zi pe scenă pentru a interpreta hiturile grupului pentru ei. Din păcate, asta nu se va întâmpla în aceste circumstanțe”, a conchis King. 

În concluzie, se pare că fanii mai au de așteptat marea reuniune Pussycat Dolls, asta în cazul în care Nicole Scherzinger și Robin Antin vor reuși să ajungă la un consens.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.