Cool Stuff

Încă o mămică printre vedete! Jennifer Lawrence este însărcinată!

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney vor deveni părinți pentru prima dată.

Încă un bebeluș este pe drum la Hollywood! Jennifer Lawrence este însărcinată, actrița în vârstă de 31 de ani și soțul ei, Cooke Maroney, în vârstă de 37 de ani, vor deveni părinți pentru prima dată.

Zvonurile au apărut încă de luna trecută, dar acum informația a fost confirmată chiar de reprezentantul actriței. El a refuzat însă să dea detalii suplimentare despre sarcina actriței.

La finalul lui august, vedeta a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din New York și deși fotografiile nu sunt foarte clare, un detaliu le-a atras atenția fanilor. În anumite ipostaze părea că i se vede deja burtica de gravidă.

Pe lângă asta, Jennifer Lawrence a fost foarte ocupată în ultima perioadă și în viața profesională. Ea se află în distribuția viitorului film „Don’t Look Up”, regizat de Adam McKay. Actrița joacă alături de Leonardo DiCaprio, iar aceștia interpretează rolurile a doi astronomi care încearcă să avertizeze pe toată lumea că un meteorit gigantic va distruge lumea în mai puțin de șase luni.

Filmul va apărea pe Netflix pe 24 decembrie, iar din distribuție mai fac parte Rob Morgan, Jonah Hill, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Ron Perlman, Ariana Grande, Cate Blanchett și Meryl Streep.

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney s-au cunoscut prin intermediul prietenei lui Jennifer, Laura Simpson, și au fost surprinși pentru prima dată împreună în iunie 2018.

Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2019 în Rhodes Island, ceremonia a avut loc la Castelul Belcourt din Newport și au participat peste 150 de invitați.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.