NEWS

Adela Popescu, diagnosticată cu COVID-19. Cine o înlocuiește la „Vorbește Lumea”?

La scurt timp după ce s-a întors la emisiune, Adela Popescu e nevoită să ia din nou o pauză.

Adela Popescu a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Vedeta a făcut anunțul în această dimineață, chiar în timpul emisiunii „Vorbește Lumea”, printr-un apel pe Skype.

Acum, fanii se întreabă cine o va înlocui la, mai ales că în ultima perioadă echipa matinalului a suferit tot felul de modificări. Vedeta revenise din data de 30 august ca moderatoare, prezentând emisiunea alături de Andrei Lăcătuș și Bogdan Ciudoiu.

„Dragii mei, ieri seară am făcut un test și rezultatul a fost cel pe care am vrea să-l evităm cu toții. Chiar dacă am fost confirmată pozitiv, vreau să vă asigur că mă simt bine și că o să ne revedem curând. Vă pregătim noi surprize, chiar și așa: cu băieții în studio și cu mine de acasă. Aveți grijă de voi și fiți cu ochii pe Vorbește Lumea!”, a declarat Adela.

„Eu în sarcină nu m-am vaccinat, pentru că așa mi-au recomandat medicii, iar acum am început să mă informez. Eu stau cu mască prin casă, ca să-l protejez pe cel mic. Copiii sunt la bunici. Ne hidratăm, ascultăm doctorul...”, a mai dezvăluit vedeta.

Cine o înlocuiește pe Adela Popescu la „Vorbește Lumea”?

Ei bine, se pare că cea care îi va ține locul Adelei este Theo Rose. Artista nu este deloc străină de platoul emisiunii, pentru că a mai prezentat emisiunea în această vară.

„Aparent, văd că vă descurcați singuri, dar dacă Adela a crezut că o să fiu o surpriză plăcută pentru voi, îmi face plăcere”, le-a spus Theo Rose băieților

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.