Hot On Kiss

Klaus a ajuns la UNTOLD, cu ajutorul unei țări întregi! Ce părere are Maria?

Klaus este primul câștigător al campaniei „Kiss FM te aduce la UNTOLD”. Află poveste lui!

Câștigătorul campaniei „Kiss FM te aduce la UNTOLD” a ajuns la Cluj, cu ajutorul unei țări întregi! Ieri, la #matinaldefestival, Klaus ne-a convins că are toate motivele să-și dorească la UNTOLD, așa că noi am făcut tot posibilul să-l aducem aici.

Care e poveste lui? Klaus a cunoscut-o pe Maria în această vară la malul mării, în Vama Veche. Ea este din Cluj, el din București și distanța le-a cam pus bețe în roate. Asta până când am intrat noi pe frecvență!

Pe la prânz, el a plecat din București, cu ocazie, către Cluj. Pe drum a avut câteva mici opriri, dar până seară a ajuns în siguranță la noi. Unde mai pui că unii ascultători chiar s-au întrecut pentru a-l duce pe Klaus al nostru mai departe?

Cât despre cazare? A fost mai ușor decât ne-am așteptat! Cu gestul lui, Klaus a impresionat-o chiar și pe mama Mariei, așa că cei doi au petrecut prima noapte la UNTOLD împreună.

Chiar dacă suna ca un joc, totul a fost perfect real. Iar astăzi, el a venit alături de Maria în studioul Kiss FM să ne povestească cum a fost toată această experiență.

„Zilele astea au dovedit că nu am de ce să mă tem”, ne-a mărturisit Klaus.

Klaus și Maria ne vor ține la curent cu ce se mai întâmplă și ne pregătim pentru runda doi. Viorel și Andreea au câștigat cele două invitații oferite în matinalul de astăzi și sunt deja pe drum!

Urmărește povestea lor pe Kiss FM, Facebook și Instagram!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.