Hot On Kiss

Klaus a ajuns la UNTOLD 2021 – „Poți să te mai relaxezi, viața îți dă tot ce ai nevoie. Kiss FM e cu tine!”

Klaus a venit în studioul Kiss FM de la UNTOLD să ne povestească cum a fost toată experința.

Klaus, câștigătorul campaniei „Kiss FM te aduce la UNTOLD” a ajuns la Cluj cu ajutorul vostru! Ieri, el a trecut prin studioul Kiss FM de la UNTOLD și i-a povestit lui Nico cum a fost toată experiența.

Însă, nu a venit singur. Maria și cel care îl găzduiește în Cluj i-au fost alături, așa că am profitat de ocazie și i-am luat pe toți la întrebări.

„Nu mă așteptam să fie atât de mulți oameni și e super fain. Nu mă așteptam nici să o întâlnesc pe Maria aici și nici ea nu se aștepta să ajung eu aici. Chiar dacă îmi luam o mașină și voiam să vin aici, tot nu ajungeam atât de repede cum am ajuns cu Kiss FM”, ne-a dezvăluit Klaus.

Și Maria a fost șocată că lucrurile chiar s-au întâmplat așa și acum, trăiește prima ei experiență la UNTOLD, alături de „tipul cunoscut în Vamă”.

„Având în vedere că e prima mea experiență aici, e super interesant, mă trec așa super mega multe stări. Dar e super blană și e vibe-ul foarte plăcut”, ne-a spus ea emoționată.

Deși totul pare o poveste frumoasă, chiar s-a întâmplat! Klaus și Maria și-au mutat idila de pe malul mării la cel mai tare festival al anului și noi zicem că e un început bun de relație.

Dar nimic din toate astea nu ar fi fost posibil fără voi! Voi, cei care l-ați ajutat pe Klaus să ajungă până aici, și cel care îl găzduiește în Cluj, până la finalul festivalului.

„Totul a fost super random, nu mă așteptam să fie așa. Eu veneam din București, am auzit că îi căutați cazare lui Klaus și am sunat. Eu încă sunt șocat, nu mă așteptam chiar să ajungă la noi. Klaus este un tip super fain, are o energie foarte bună. A ajuns aseară și am vorbit foarte multe chestii, am povestit din viața noastră”, ne-a mărturisit gazda lui Klaus.

La final, Klaus și-a transmis și un mesaj și a rezumat perfect toată această experiență nebună din ultimele zile: „Klaus, poți să te mai relaxezi un pic că viața îți dă tot ce ai nevoie! Kiss FM e cu tine”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.