Hot On Kiss

INTERVIU | Parov Stelar – „Bine ați revenit la viață!”

Află mai multe despre Parov Stelar din interviul pe care ni l-a acordat în backstage la UNTOLD!

Parov Stelar a revenit și anul acesta la UNTOLD, iar noi am avut ocazia să stăm de vorbă cu el, chiar înainte de show! Colegul nostru Soci l-a luat la întrebări și acesta ne-a povestit ce a mai făcut în ultima perioadă, nu prea fericită pentru artiști.

„Nu am făcut nici măcar un eveniment online. Pentru că nu-mi place. Dacă vrei să ai o experiență live, ai nevoie de conexiune. M-am concentrat mai mult pe pictură în ultima perioadă și am folosit timpul pentru a produce muzică”, a declarat el.

Și cum a petrecut mult timp fără viața agitată cu care se obișnuise, Parov Stelar ne-a mărturisit și câteva dintre gândurile care-l macină când rămâne sigur.

„Vocile din capul meu întotdeauna spun lucruri rele. Poți avea beat-uri mai bune, ar trebui să ai pătrățele, ieri ai băut patru beri, ar fi putut fi cinci”, a spus el râzând.

Cât despre UNTOLD 2021, el a declarat: „M-am uitat de două ori să văd dacă ce se întâmplă e real. Mă simt ca și cum m-aș fi trezit din comă. E minunat să revii la viață, să faci fix ce îți dorești și să-i simți pe ceilalți. E incredibil!”.

„Am fost extrem de fericit pentru că nu-mi mai amintesc ce s-a întâmplat ultimele două dăți când am cântat aici. Mulțimea e fantastică. Oriunde te uiți, în jur, totul e foarte organziat, oamenii sunt prietenoși, este o nebunie de calitate. Așa o numesc eu”, a mai adăugat DJ-ul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.