Hot On Kiss

INTERVIU | TUJAMO – „Abia aștept să revin în România și pentru următorii 20, 30, 40 de ani”

Află mai multe despre TUJAMO din interviul pe care ni l-a acordat în backstage la UNTOLD!

Este deja clar că TUJAMO s-a îndrăgostit de România. Și în special de festivalurile noastre. DJ-ul nu a lipsit de la nicio ediție de UNTOLD și anul acesta a urcat pe mainstage, pentru a șasea oară.

Așa cum ne-a obișnuit, am stat de vorbă și ne-a povestit cum s-a simțit când a primit propunerea de a reveni în România, după un an de pauză.

„Trebuie să recunosc! În momentul în care am primit propunerea din partea organizatorilor UNTOLD, m-am bucurat, dar nu credeam că se va întâmpla. Nici acum nu-mi vine să cred”. Eram în avion, pe drum spre România și încă mâ gândeam că e posibil să-l anuleze în ultimul moment. Apoi stăteam pe scenă, am văzut mulțimea și mi-am dat seama că asta chiar se va întâmpla”, a dezvăluit el.

Dacă tot am apucat să vorbim cu el, l-am rugat să ne spună mai multe și despre perioada sa de început și am aflat care este secretul succesului său.

„Dacă intri în studio cu gândul „asta ar merge pentru radio, asta pentru festival”, distrugi procesul pentru că ești prea concentrat pe asta. Noi doar ne-am lăsat duși de val”, a spus Tujamo. „E incredibil să-ți auzi piesa pentru prima dată la radio”, a mai mărturisit DJ-ul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.