Hot On Kiss

INTERVIU | VAMA – „Ne-am bucurat că Lost Frequencies a remarcat piesa noastră”

La ce nebunii ne mai așteptăm de la VAMA în viitorul apropiat?

După KIMARO, am dat iar nas în nas din nou cu VAMA, în backstage la UNTOLD. Cu această ocazie, colegul nostru Soci i-a mai tras puțin de limbă și am aflat câteva secrete. Băieții ne-au povestit cum a luat naștere piesa „Pandemie” și au anunțat că pregătesc multe surprize.

„Despre pandemie mi se pare că nu poți cânta în termeni de baladă. Un cântec despre pandemie poate să fie doar hip hop sau rock. A fost metal, apoi a venit Omu Gnom, în care am găsit un artist pe care îl respectăm foarte mult pentru mesaj, pentru puterea de a face versuri ancorate în social”, a declarat Tudor Chirilă.

„El a venit cu partea care a dat un twist mai serios piesei și noi cu demența, cu micu care intră prin mască”, a mai adăugat liderul trupei VAMA.

Și se pare că tot într-o nebunie o vor ține și de acum încolo! „Uite de exemplu piesa „Îmi pare rău” a fost astăzi în concert. Și ne-am bucurat că Lost Frequencies chiar a remarcat-o, pentru că eu sunt fanul lui”, a mărturisit Tudor.

„Mi se pare interesant că un producător belgian din eșalonul ridicat al DJ-ilor și al producătorilor a remarcat o piesă foarte outside the box. Pentru că „Îmi pare rău” este o piesă cu un singur vers, un concept electronic al nostru, la care am lucrat cu un producător englez și piesa asta își face loc”, a mai spus acesta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.