Cool Stuff

A treia oară e cu noroc? Kate Hudson s-a logodit cu Danny Fujikawa, după cinci ani de relație

Kate Hudson și Danny Fujikawa s-au logodit, după cinci ani de relație.

Toamna asta se numără…inelele! După ce Britney Spears tocmai a fost cerută în căsătorie, și Kate Hudson a primit inelul. Cel de-al treilea, în cazul ei.

Într-o postare ce se amesteca printre pregătirile pentru MET Gala, actrița și-a anunțat fanii că ea și iubitul ei, Danny Fujikawa își vor uni destinele.

Aceasta a postat pe contul de Instagram o fotografie adorabilă cu ea și iubitul său, cu șapte ani mai tânăr. De asemenea, în imaginea cu cei doi pe o stâncă se poate vedea clar și inelul de logodnă. Aceasta nu a scris decât „Hai să mergem!”, adăugând mai multe emojiuri care simbolizează căsătoria.

Kate și Danny s-au afișat prima dată în public împreună în 2017, când au venit la premiera filmului „Snatched”. Pe atunci, apropiații lor spuneau că actrița îl place pentru că este un spirit liber și un muzician talentat, dar că relația lor nu este una neapărat serioasă.

Totuși, între timp se pare că a devenit o relație serioasă. După cinci ani, Danny Fujikawa, muzician şi fondator al propriei companii de înregistrări, a cerut-o în căsătorie. De asemenea, ei mai au împreună și o fiică, pe nume Rani, care va împlini în curând trei ani.

Kate Hudson a mai fost căsătorită vreme de 7 ani cu Chris Robinson, solistul trupei Black Crowes (2000-2007), iar a doua tentativă de mariaj cu Matt Bellamy, solistul formaţiei Muse, s-a încheiat înainte de-a ajunge la altar. Şi din ambele relaţii, aceasta mai are câte un copil: pe Ryder Robinson, în vârstă de 17 ani şi pe Bing Bellamy, de 10 ani.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.