Kiss Music News

De la gala VMA, în arest! G-Eazy are din nou probleme cu legea

G-Eazy este din nou în mijlocul unui scandal. Ce a mai făcut de data aceasta?

După ce a petrecut la gala VMA, G-Eazy a intrat din nou în încurcătură. Rapperul a fost arestat pentru agresiune, în urma unei bătăi într-un club de noapte.

Potrivit Page Six, artistul și cei care îl însoțeau pe acesta s-au întâlnit cu un alt grup de petrecăreți la hotelul Standard vineri dimineața devreme, în timpul petrecerilor de la Fashion Week. Nu se știe exact de la ce a pornit scandalul, dar probabil paharele în plus și-au spus cuvântul.

Potrivit unui martor, pe la ora 12:40, „ceva l-a declanșat pe unul dintre ei”, iar în momentul următor, unul dintre prietenii lui G-Eazy l-a lovit pe socialistul Daniel Chetrit cu o sticlă în cap.

Cu toate acestea, autoritățile au declarat că G-Eazy a fost cel „acuzat de agresiune după ce un bărbat de 29 de ani și un bărbat de 32 de ani au raportat că au fost loviți de inculpat”. Nu este clar încă dacă, după incident, a mai fost acuzat și altcineva sau dacă Daniel Chetrit chiar este unul dintre cei agresați.

Rapperul a fost arestat luni, la ora 17:30. în timp ce colegii lui de breaslă se pregăteau să plece către MET Gala. Acum acesta este chemat în judecată și va urma prima înfățișare.

Până în acest moment, niciunul dintre cei implicați în scandal nu a făcut vreo declarație. Din păcate, aceasta nu este prima dată când G-Eazy are astfel de probleme. În 2018, el a fost arestat în Stockholm, după ce a atacat un bodyguard și a fost prins ulterior cu cocaină asupra lui.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.