Cool Stuff

Ce s-a întâmplat cu Prințul Harry? O nouă imagine cu el și Meghan face înconjurul lumii

Prințul Harry și Meghan Markle se află în mijlocul unei noi controverse pe internet.

Prințul Harry și Meghan Markle apar pe noua copertă a publicației TIME, lansată ieri. Nimic ciudat până aici! Însă, odată ce vezi imaginea cu cei doi, se ivește inevitabil întrebarea: „Ce s-a întâmplat cu el?”.

În fotografie, actrița este îmbrăcată în alb, avându-l în spatele pe soțul ei, care poartă o ținută all black. Cu toate acestea nici poziția, nici expresia de pe fața lui nu par prea fericite, iar criticile nu au întârziat să apară.

În timp ce unii comentatori sunt convinși că doar s-a folosit prea mult Photoshop, alții susțin că felul în care sunt așezați arată dinamica din relația lor. Și dacă ar fi să ne luam după acest detaliu, este clar cine ia deciziile în cuplu.

„Coperta arată atât de fals… oh, stați, pentru că așa sunt și ei”, a mai scris cineva pe Twitter. „Cine a aprobat poza asta?! El stă în picioare? E așezat? Se ține de umărul ei ca să nu cadă? De ce să faci niște oameni așa frumoși să arate așa?”, se arată într-un alt comentariu.

Aceasta a fost postată pe Twitter însoțită de un citat din articolul lui Jose Andres despre cei doi: „Într-o lume în care toată lumea are o părere despre oameni pe care nu îi cunoaște, ducele și ducesa au compasiune pentru oamenii pe care nu-i cunosc. Nu doar opinează. Aleargă spre luptă”.

Iar motivul pentru care Ducii de Sussex apar pe copertă este includerea lor în topul anual TIME 100, pentru munca pe care o depun prin Archewell Foundation.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.