Cool Stuff

De la forma de invidiat la cea de cozonac. Cum arată Vin Diesel acum?

În ultima perioadă, Vin Diesel a ajuns aproape de nerecunoscut!

Vremurile în care Vin Diesel era un crai au apus! Actorul nu mai este chiar bărbatul în formă din „Fast and Furious”, iar pătrățelele de pe abdomen au cam dispărut.

Starul a fost recent surprins de paparazzi la bustul gol și este aproape de nerecunoscut. Actorul și-a luat o pauză de la antrenamente și a mers cu soţia Paloma Jimenez şi cu copiii în vacanţă în Portofino, Italia, unde se răsfaţă la bordul unui iaht luxos.

Vin Diesel s-a răsfăţat la bordul ambarcaţiunii și nu şi-a refuzat nicio dorință. El a mâncat, a băut și s-a distrat copios, fără să-i pese prea mult de noua sa siluetă.

Legat de greutatea excesivă, într-un interviu din 2015, actorul declara: „Am avut cel mai bine lucrat corp din New York decenii la rând. Simt că nu am pierdut aprecierea fanilor. (…) Am avut şi roluri pentru care a trebuit să mă îngraş şi să slăbesc foarte repede”.

Nu știm însă dacă și de această dată este vorba de un nou rol sau pur și simplu, actorul a luat o pauză de la regimul strict și se bucură de micile plăceri ale vieții.

FOTO: Daily Mail

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.